Andorran Banking renova el seu suport a Càritas Andorrana, que va començar fa sis anys, amb una aportació de 6.000 euros que aniran destinats al programa d’atenció primària de l’ONG.

El programa d’Atenció primària de Càritas busca oferir solucions a diferents problemes relacionats amb l’alimentació, l’habitatge, la salut, l’escolarització, el transport, l’accés a subministraments o altres per tal de millorar les condicions de les famílies i persones. En els darrers dos anys, amb un treball de valoració, seguiment i acompanyament efectuat per treballadors socials, Càritas ha millorat la vida de nombroses famílies que han vist reduïdes les seves rendes disponibles amb el conseqüent empobriment que pot afectar a diferents aspectes de la seva vida.

L’objectiu d’Andorran Banking és impulsar i donar suport a les entitats i organitzacions que treballen en projectes que reverteixen en la societat andorrana.

En l’acte de lliurament, el president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, ha afirmat: “la contribució d’Andorran Banking és molt important per al nostre programa d’atenció primària. Ens permet ampliar la nostra acció i arribar a més persones en moments de gran necessitat. Estem molt agraïts per aquest suport continuat.” Per part, d’Andorran Banking, la directora general, Esther Puigcercós, ha declarat que “estem compromesos a contribuir al benestar de la nostra comunitat, i la continuïtat d’aquesta col·laboració amb Càritas Andorrana és una mostra del nostre compromís. En moments de desafiaments econòmics, és essencial unir esforços per minimitzar l’impacte negatiu i donar suport als qui més ho necessiten”.