Andorran Banking ha col·laborat amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell amb una subvenció de 5.000 euros per finançar la compra d’una eina d’Entorn de Realitat Virtual Immersiva. Aquest entorn ajuda a millorar les habilitats cognitives i tractar trastorns d’ansietat, com ara les fòbies, de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

L’eina disposa d’un software amb un ampli catàleg de continguts interactius que representen entorns reals sense la necessitat de fer servir auriculars ni ulleres de realitat virtual. El material audiovisual -generat per ordinador- permet que les persones es moguin en un entorn virtual dissenyat específicament per a cada cas, amb diversos beneficis a nivell terapèutic. Les intervencions terapèutiques que farà l’FPNSM amb l’ERVI, es desenvoluparan principalment amb el suport d’un psicòleg. Altres especialistes també podran guiar aquestes intervencions en les seves disciplines, com per exemple fisioterapeutes, logopedes i terapeutes ocupacionals.

Andorran Banking promou i dona suport a programes que afavoreixen i garanteixen els projectes humanitaris i el benestar de la societat en general a més dels sectors més desfavorits.