S’ha iniciat l’activitat de la nova xarxa de caixers compartits per tots els bancs distribuïts en diversos punts del Principat d’Andorra.

Del total d’onze caixers que s’aniran instal·lant en els propers mesos, s’ha posat en funcionament els tres primers sota la marca “Caixer 24H”.

Aquests tres nous caixers estan ubicats a:

  • Av. Consell General, 10, Pas de la Casa
  • Av. Verge Canòlich, 17-19, Sant Julià de Lòria
  • Av. Carlemany, 109, Escaldes-Engordany

La nova xarxa de caixers automàtics compartits és fruit del projecte liderat des d’Andorran Banking i en el que han participat totes les entitats bancàries en el darrer any, per reestructurar la xarxa arreu del país. Aquest projecte respon a una voluntat d’eficiència en la gestió dels caixers, a més de garantir que geogràficament es  dona servei a totes les parròquies. El projecte també respon a la necessitat d’integrar als caixers la constant modernització en aquest àmbit amb la implementació de la darrera tecnologia.

La directora general d’Andorran Banking, Esther Puigcercós, destaca que “els entorns digitals ens ofereixen potencial per adequar la nostra proposta de valor a les necessitats dels clients. També continuem teixint aliances entre les entitats bancàries del Principat per fer més inversions i oferir els darrers canvis tecnològics per donar millor servei.”