Integritat i compromís

Arribada la fi de l’any, sempre és un bon moment per analitzar els impactes més importants per al nostre sector i com, amb els valors, l’experiència i la seguretat que ens defineixen, afrontem el futur.

El sistema financer andorrà ha experimentat un any estable amb un creixement sòlid. El context macroeconòmic, juntament amb una base forta de negoci, han empès els resultats a l’alça. Som un sector clau dins l’economia andorrana i n’impulsem el creixement econòmic d'Andorra amb inversions, innovació, finançament, serveis de qualitat i contractació d’una plantilla qualificada i professional. Cal emfatitzar com la nostra dedicació a l'excel·lència i la personalització ens fa destacar en un mercat cada vegada més competitiu.

Aquest mes de desembre, el Govern d’Andorra i la Comissió Europea han tancat un Acord d'Associació, després de 10 anys de negociació que marcarà un punt d'inflexió per als bancs andorrans i, per extensió, per al país. El protocol per al mercat financer, que disposarà de 15 anys de derogació abans de la seva obertura, homologarà totalment el sector amb la UE i donarà oportunitats noves de creixement dins del mercat andorrà i de les entitats andorranes cap al mercat Comú. Des d’Andorran Banking s’ha treballat amb Govern per assolir, dins dels objectius de la negociació, una posició equilibrada i proporcional del sector. Aquest acord redibuixarà el panorama per al futur financer d'Andorra. I sense cap dubte, les entitats bancàries continuaran consolidant la posició d'Andorra com a centre financer de confiança dins i fora de les nostres fronteres donant seguretat a la seva clientela.

Per al 2024, continuarem complint amb els nostres valors d’integritat i compromís, que ens diferencien, i que ens permetran créixer i impulsar el país.

Andorran Banking us desitja un feliç Nadal i un pròsper any nou 2024!

Cliqueu sobre la imatge

TPVs accessibles

Els prop de 5.000 terminals de punt de venda (TPV) d’Andorra ja disposen de la nova funcionalitat que permet a les persones amb visió reduïda o amb discapacitat visual donar conformitat a l’operació de pagament realitzada a través de la targeta de crèdit o dèbit.

La nova funcionalitat activa un àudio descriptiu que, a través d’una seqüència de comandaments de veu, indica la posició del teclat dins en el propi TPV per tal que la persona pugui efectuar el pagament amb total seguretat. Així mateix l’àudio retransmet l’import de l’operació de pagament corresponent.

 LLEGIR MÉS

Andorran Banking i el seu vessant social de suport a la població més desafavorida 

Fundació Privada Tutelar

La Fundació Privada Tutelar (FPT) i l’Associació de Bancs Andorrans (ABA) han renovat el conveni en virtut del qual l’entitat tutelar percebrà en tres anys una quantitat de 45.000 euros per part de l’ABA. Les dues entitats comparteixen el mateix objectiu de generar valor i promoure el benestar social dels ciutadans alhora que afronten els reptes socials actuals. Aquest conveni permet avançar en aquest objectiu i reforçar l’ajuda a les famílies amb més dificultats.

 LLEGIR MÉS

Càritas

L'objectiu d'Andorran Banking és impulsar i garantir que les entitats i organitzacions que treballen en projectes que reverteixen en la societat andorrana. Per aquesta raó, Andorran Banking renova el seu suport a Càritas Andorrana amb una aportació de 6.000 euros que aniran destinats al programa d’atenció primària de l’ONG.

 LLEGIR MÉS

Unicef

Andorran Banking ha renovat la col·laboració amb Unicef, que va iniciar fa vuit anys, amb l’aportació de 6.000 euros que es destinaran a projectes per pal·liar les necessitats dels infants en situacions vulnerables a través del programa Inspired Gifts-Regals que salven vides d’UNICEF.

 LLEGIR MÉS

Fundació Nostra Senyora

de Meritxell

Andorran Banking ha col·laborat amb la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell amb una subvenció de 5.000 euros per finançar la compra d’una eina d’Entorn de Realitat Virtual Immersiva. Aquest entorn ajuda a millorar les habilitats cognitives i tractar trastorns d’ansietat, com ara les fòbies, de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

LLEGIR MÉS

Andorra Crea

Andorran Banking destaca per la seva dedicació a promoure iniciatives humanitàries i culturals que beneficiïn la societat en general. Enguany ha col·laborat amb el Ministeri de Cultura amb Andorra Crea que és un festival de creació i difusió de les arts fetes al país, que agafa el relleu de ‘La cultura no s’atura’. La iniciativa ha tingut l’objectiu de fomentar la creació contemporània nacional i apropar-la a la ciutadania; estimular la contractació de propostes artístiques andorranes a l’estranger i consolidar el suport institucional conjunt al sector.

KHRÔMA. L’univers emocional del color 

L’exposició del Museu Carmen Thyssen d’Escaldes-Engordany es compon de 34 obres d'artistes de corrents del segle XIX fins a l'art pop i contemporani. Se centra en sis grups de colors: foscos, vermell, taronja, verd, blau i policromia; cadascun dels quals recrea una monocromia i a una comunió general que encarna els vincles entre totes les obres que la formen.

 LLEGIR MÉS