Solidesa contrastada

Fer un balanç del 2022 és molt difícil perquè ha estat un any en què esperàvem una recuperació tranquil·la de l’economia però, tot al contrari, ens ha tornat a posar a prova amb més incerteses: una guerra a les fronteres d’Europa, que està causant una crisi energètica aguda; problemes d’abastiment a nivell mundial i tot en el marc d’una situació d’emergència climàtica que no para d’agravar-se. Les conseqüències en els preus ens ha portat a una inflació galopant com feia decennis que no vèiem i a una pujada de tipus d’interès.

 A Andorra estem també sotmesos a aquestes dificultats i malgrat la situació, el nostre sector bancari andorrà s’ha mantingut ferm i ha protagonitzat dues operacions de concentració, quedant el sector amb 3 entitats més fortes, que s’han realitzat amb tranquil·litat i sense entrebancs per als clients o el mercat. La banca ha mostrat, gràcies a la seva solidesa i eficiència, ser un valor important en el creixement de l’economia andorrana, donant suport a empreses i particulars. En aquest context, la banca ha tornat a ser una part de la solució.

Tot indica que seguirem amb un panorama econòmic i social complicat però, la banca d’Andorra, homologada als estàndards europeus amb l’Acord Monetari existent amb la UE, garanteix un sector financer fort que aporta valor a Andorra. La banca a Andorra és un pilar que genera confiança i que aporta valor als seus clients i a la societat per seguir avançant.

Aprofito per desitjar-vos un feliç Nadal i un pròsper any nou 2023.

Andorran Banking us desitja un feliç Nadal i un pròsper any nou!

CLIQUEU SOBRE LA IMATGE

Canvi del parc de TPVs

Andorra se situa com un dels països amb els terminals de pagament més innovadors a nivell mundial, gràcies a la introducció de la tecnologia Android. Durant l’any 2022, els bancs han procedit a la substitució del seu parc de terminals TPV per nous terminals de tecnologia Android amb la finalitat d’apropar els comerços del Principat a la tecnologia més capdavantera en l’àmbit dels pagaments.

Andorran Banking dona suport

a la societat 

Càritas Andorrana

Andorran Banking contribueix, per cinquè any consecutiu, amb 6.000 euros al programa d’atenció primària de Càritas Andorrana que atén les mancances i necessitats de les persones.

Andorran Banking està sempre atenta a les problemàtiques que pot patir la societat andorrana i a través del programa d’atenció primària s’enorgulleix de poder col·laborar amb Càritas Andorrana, perquè és una organització que ajuda i es preocupa de les persones i famílies més necessitades del país

Unicef

Seguint amb la mateixa línia dels anys anteriors, Andorran Banking ha lliurat 6.000 euros al Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef en el marc del programa de subministraments “Inspired Gifts, Regals que salven vides”, adreçat a pal·liar les necessitats dels nens i nenes més vulnerables.

La col·laboració s’emmarca en la voluntat d’Andorran Banking d’afavorir i garantir que entitats i organitzacions que treballen en projectes humanitaris puguin desenvolupar la seva tasca.

Un hivern de somni

Ja ha arribat la neu a Andorra i t’esperen unes experiències inoblidables!

LLEGIR MÉS