Bones festes!

Després d’un 2020 amb una situació difícil degut a les conseqüències de la pandèmia provocada per la Covid-19, l’any 2021 ha estat un any de represa.

La banca andorrana ha mantingut un rol essencial en la recuperació econòmica i social del país, amb una solvència contrastada. S’ha fet evident el suport constant de les entitats amb les empreses mitjançant l’atorgament de crèdits tous i carències que han permès tenir els mitjans de tirar endavant els seus negocis.

Andorra sempre s’ha crescut davant les adversitats i la banca andorrana demostra contínuament que és un dels principals pilars de l’economia gràcies a la seva eficàcia, anticipació i prevenció. Som conscients que els reptes de futur no sempre seran fàcils però amb esforç i dedicació, la banca andorrana continuarà oferint una mà estesa per ajudar al país i als seus habitants.

Us desitgem un feliç Nadal i un pròsper any nou 2022.

Andorran Banking us desitja un feliç Nadal i un pròsper any nou!

CLIQUEU SOBRE LA IMATGE

Andorran Banking prop de la gent

 

Fundació Privada Tutelar

Andorran Banking i la Fundació Privada Tutelar han signat un conveni en virtut del qual l’entitat tutelar percebrà un import total de 45.000 euros en el període de dos anys. L'objectiu de la donació és permetre que la Fundació pugui assolir els seus objectius i finalitats fundacionals.

Andorran Banking promou projectes de col·laboració amb associacions que afavoreixen a la societat andorrana en general i als sectors més desfavorits en especial.

Unicef

Andorran Banking ha lliurat 6.000 euros al Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef en el marc del programa de subministraments “Inspired Gifts, Regals que salven vides”, adreçat a pal·liar les necessitats dels nens i nenes més vulnerables.

La campanya, en la que Andorran Banking participa per sisè any consecutiu, té com a objectiu la compra de material destinat a la potabilització de l’aigua i a facilitar l’accés a l’educació per a tots els infants arreu del món.

Càritas Andorrana

Andorran Banking contribueix amb 6.000 euros al programa d’atenció primària de Càritas Andorrana que atén les mancances i necessitats de les persones fomentant la seva autonomia, el seu desenvolupament i millorant el seu benestar.

Andorran Banking s’enorgulleix de poder col·laborar amb Càritas, perquè és una organització que ajuda i es preocupa de les persones i famílies més necessitades d’Andorra.

Un esquí ple d'emocions

Mira totes les opcions que t’ofereix un país com Andorra! No tens excusa per no venir a esquiar.

 LLEGIR MÉS